interieuradvies op maat door kieveen

Kom je er helemaal niet uit thuis wat betreft je inrichting of krijg je net de sfeer niet te pakken die je eigenlijk wilt? Wij bieden de oplossing! Een uitgebreid interieuradvies voor jou/jullie op maat gemaakt.

 

Het werkt als volgt: één van onze interieur stylistes komt gezellig bij je op de koffie, proeft de sfeer van het huis en de mensen die er in wonen. Zelf geef je aan welke richting je ongeveer op wilt qua stijl. Moeten er items blijven en wat mag vernieuwd worden?  Met alle informatie, de plattegrond van de woning en de verzamelde foto's gaan wij aan de slag. Hieruit ontstaat een productboard van de meubels die wij in gedachten hebben voor de woning. De producten worden ingetekend in de plattegrond op maat. De uitkomst hiervan zal uitvoerig besproken en toegelicht worden in een volgende afspraak in onze winkel.

 

De kosten van dit advies zijn € 175,-. Dit bedrag krijg je als korting terug op je eventuele bestelling (de tegoedbon is inwisselbaar vanaf een bestedingsbedrag van € 1.750,- ).

 

Wil jij graag alvast een afspraak maken voor het interieuradvies? Mail ons!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.