de oude coöperatie

Heerlijk rondsnuffelen in de oude coöperatie. Hier vind je van alles, van woonaccessoires tot meubelen en verlichting.

john's brocante

In John's Brocante vind je altijd iets bijzonders wat John op één van zijn ''strooptochten'' aan brocante heeft gevonden. Van oude fabriekslampen tot antieke Mariabeelden. Kastjes uit grootmoeders tijd, en nog veel meer! Klik hier voor de website!

 

sparqelle

Fashion in de graankelder. Sinds september 2013 heeft SparQelle haar mode deuren geopend in Loenen. De collectie wisselt snel, dus er is altijd iets nieuws te vinden. Kijk ook op www.sparqelle.nl

de krakende zolder

Op onze krakende, ouder zolder vind je een grote keuze uit allerlei meubelen en verlichting.

kieveen's cafeetje

Op de oude krakende houten vloer van Kieveen zit het Cafeetje. Ga lekker zitten voor een heerlijke lunch van de Bron van Smaak of reserveer een beroemde high tea van Central Park Apeldoorn. Klik hier om te reserveren. Vergeet er niet bij te zeggen dat je naar Loenen komt!

bron van smaak

Ga lekker zitten voor een bakkie of geniet in de binnentuin of Kieveen's Cafeetje van een heerlijke lunch van de Bron van Smaak. Ook kun je hier terecht voor Italiaanse delicatessen. Neem eens een kijkje op de website... Klik hier! 

mooi onder één kap by kieveen

Bij Mooi onder één kap by Kieveen vind je een uniek totaalconcept op het gebied van uiterlijke verzorging en ontspanning. Je kunt hier terecht voor pedicures, manicures, schoonheidsbehandelingen, kapsalon, kleuradvies en diverse workshops en arrangementen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie!

de opzolder

Onze Opzolder is ingericht als een echte woonkamer. Een perfecte plek om inspiratie op te doen!

barn kids store

In onze kelder hebben wij een té gekke, nieuwe kids store! BARN kids store heeft kleding voor stoere jongens en meiden, van maat 50 t/m maat 188. Kom je ook een kijkje nemen? Klik hier om een indruk te krijgen van onze winkel.

 .  

keukenmeyt

Danielle Westen, oftewel de Keukenmeyt, biedt haar klanten uitgebreid advies op het gebied van keukens. Wil je meer informatie hierover? Kijk dan even op www.keuken-meyt.nl