JOHN SLETBEEN

 

John is de grondlegger van Kieveen. Tegenwoordig is hij vaker te vinden in zijn eigen brocanterie. Hij is een super speurneus en scoort de leukste en meest bijzondere dingen bij elkaar! Van brocante, vintage en industrieel tot antiek.

 

 

 

ANNEKE VEENSTRA

 

Anneke is ons administratie wonder. Op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst zorgt Anneke ervoor dat het proces in gang gezet wordt. Van de daadwerkelijke bestelling tot het plannen van de bezorgroute. Maar heb je gericht advies nodig over meubelen die wij verkopen kan je ook bij haar terecht.

 

 

LOES SLETBEEN

 

Loes is de olie van het bedrijf. Zij zorgt ervoor dat alles gesmeerd loopt op alle vlakken. Ook is Loes onze expert in verlichting. Heb je een ''licht probleem'' of kan je niet vinden wat je zoekt... Bij Loes moet je zijn voor het beste verlichtingadvies.

 

 

 

LISELOTTE WILLEMSEN

 

Liselotte is onze nieuwe aanwinst. Naast dat zij administratief een aantal taken vervult kan je bij haar ook terecht op het gebied van woonadvies en verkoop. 

 

SHEILA SLETBEEN

 

Sheila is onze interieur adviseuse in de winkel en aan huis. Ben jij opzoek naar een nieuw, verfrissend interieur of kom je ergens niet uit thuis? Dan kun je bij Sheila terecht. Naast het advies doet Sheila ook de styling in de winkel, heeft zij haar eigen souvenir collectie 'Liefs uit Loenen' en is zij blogger op onze website.